Categorie: GADGET

Honor 9 Lite – Best Buy la 200€? [UNBOXING & REVIEW]

Dacă există Honor 10, atunci de ce nu ar fi și un Honor 9. Lite. Încă nu am pus mâna pe Honor 9 dar cât de mare poate fi diferența? Poate de 200 de lei la liber și puțin mai multă memorie RAM. Și o cameră în plus.

Honor 9 Lite se situează acolo la limita celor 1000 de lei, puțin sub aceasta, limită la care operatorii de telefonie fac reduceri masive la abonamentele decente. Cu alte cuvinte, s-ar putea să îl poți lua gratis pe viitor, la un abonament de 20-25 de euro. Și este un pachet chiar bun pentru cei care nu își doresc un smartphone de top, dar vor să țină în mână un dispozitiv bine construit cu un ecran bun și cu camere pe măsură. Cu mult ”beautyfication” dar există soluție și pentru asta. Sau poate îți place să arăți ca la 20 de ani, ”fără griji și fără bani.

Din punct de vedere hardware, Honor 9 Lite nu dezamăgește, e acolo unde trebuie pentru 200 de euro. 32 GB de stocare, 3 GB RAM și un procesor mid-range cu un consum redus de energie. Atât cât trebuie pentru o baterie de 3000 de mAh care a încăput în carcasa de doar 7.6 mm grosime. A, vine și cu carcasă de protecție, pentru că la fel ca un telefon care se respectă (și aici am făcut o aluzie la ”se merită”) are spate de sticlă și o ramă din aluminiu.

btf