Gândeşte ca un neamţ! Cumpără o japoneză!

Deşi suntem obişnuiţi să credem că nemţii sunt atât de exagerat de naţionalişti şi încăpăţânaţi încât să creadă că numai ei fac cele mai bune maşini din lume, aţi fi surprinşi să aflaţi că pentru omul de rând primează alte criterii.

Deschide orice pagină de internet cu anunţuri auto din vestul Europei. Dă o căutare după o Honda, Mazda sau Toyota. Sunt scumpe, exagerat de scumpe la mâna a doua. Poate tocmai de aceea samsarii nu aduc în târg maşini japoneze la mâna a doua din Germania. Nemţii le folosesc cel puţin 3-4 ani şi conduc peste 160.000 de kilometri în medie până le schimbă. Trebuie să aibă ei un motiv. Deşi suntem obişnuiţi să credem că sunt atât de exagerat de naţionalişti şi încăpăţânaţi încât să creadă că numai ei fac cele mai bune maşini din lume, aţi fi surprinşi să aflaţi că pentru omul de rând primează alte criterii.

Neamţul, indiferent de statut se uită la fiecare euro şi chiar cent. Comercianţii de orice fel… mai mult pe ProMotor.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

17 Comments

  1. fiecare isi lauda ce are chiar si cand nici macar nu are dreptate,asa-i romanul fara a se gandi prea mult si a se informa.eu la mitsubishi lancer din 2010 am acum 191.000 si pana acum nu am schimbat nimic mai mult decat (discuri/placute-filtre/ulei…atat) si am mers toti km pe drumurile patriei.Asta consider fiabilitate.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.