Gaming📱de🔝. Preț? ↘Red Magic Mars [PREVIEW]

Am văzut deja ce poți să îți cumperi dacă ai un buget de 1000 de euro. Sau 2000 de euro și ceva mărunțiș ca să iei o valiză cu accesorii pentru un telefon de gaming. Ei bine, Nubia are altă părere despre acest segment, adică pentru toți utilizatorii de telefoane pentru că nu cred că nu te-ai jucat până acum pe telefon, și nu cred că nu ți-ai dori să o faci pe un telefon cu adevărat bun la asta.

Nubia Red Magic Mars nu este un nume foarte inspirat, și asta pentru că se vinde tot în China, la fel ca restul telefoanelor interesante. Este însă un smartphone cu Snapdragon 845 și dacă nu ești foarte tehnic, este același procesor sau echivalentul de pe Galaxy Note 8, Galaxy S9 și alte telefoane de top. Red Magic Mars are însă un preț de doar 400 de dolari, acolo unde se vinde, și cred că pentru acești bani primești chiar mai mult decât te aștepți.

Avem un ecran mare, cu o rezoluție bună, memorie RAM din belșug, chiar și 10 GB dacă îl alegi pe cel cu 512 GB de stocare și cum spuneam, un procesor numai bun de pus la treabă în jocuri. Ba are chiar și acele triggere pe partea din dreapta a carcasei metalice, care chiar funcționează decent.

Așadar, nu-i așa că și tu ești de aceeași părere? Ca să te joci pe un dispozitiv decent nu ar trebui să renunți la chiria de pe următoarea lună, nu?

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.