Iar am făcut cumpărături din State – Litra [UNBOXING & REVIEW]

Știu, am spus că nu îmi mai cumpăr nimic din America, dar de aceste trei lucrușoare chiar aveam nevoie. Acestea sunt Litra Torch 2.0 și Litra Pro, luminile extrem de compacte puternice și portabile care ne vor îmbunătăți în primul rând foarte mult filmările din mașină.

Am făcut această investiție pentru că toate review-urile spun că merită toți banii și am vrut să mă conving. Fără nici un dubiu, sunt cele mai puternice lumini de aceste dimensiuni pe care le-am văzut vreodată. Și nu căutam doar putere ci și o reproducere cât mai fidelă a culorilor. Litra Torch 2.0 are o valoare CRI de peste 90 iar Litra Pro chiar 95, adică la fel ca o lumină profesională de calitate.

În plus, sunt rezistente la șocuri, lovituri și chiar la submersie la 20 de metri pentru Lytra Torch 2.0 și 30 de metri pentru Litra Pro. Cine știe, poate avem nevoie de niște filmări subacvatice.

Autonomie este din nou foarte mare, undeva la 4 ore continuu pentru cea mică, la luminozitate minimă iar cea mare are chiar 10 ore.

Diferențele nu se opresc aici, Torch 2.0 are două setări de luminozitate, 450, 100 lumeni dar emite un singur tip de lumină, cea rece, cu o temperatură de 5700 grade Kelvin. Litra Pro are luminozitate variabilă din 5 în 5 procente și poate varia de la 3000 grade Kelvin la 6000 de grade Kelvin. Plus, are o putere de 1200 de lumeni, măsurată desigur de la un metru distanță.

Ok, nu sunt ieftine. Torch 2.0 costă 90 de dolari iar Litra Pro chiar 220 de dolari. Diferența o face construcția, fiabilitatea și dimensiunea extrem de redusă. Sunt perfecte pentru ce avem noi nevoie și își vor face treaba și în cele mai dure condiții. Pot fi folosite atât la interior pentru filmări în studio, cât și la exterior pentru interviuri sau pentru orice altceva.

Sunt bune mai ales pentru cineva care este în mare parte mobil. Dacă ești un fotograf sau un videograf de meserie, aașa ceva nu ar trebui să îți lipsească din geantă.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.