Galerie FOTO – „All The Prince’s Horses!”

Această postare e un bonus pentru postarea VIDEO -All the Prince’s Horses – Horse Power, adică!. Mașinile din filmare meritau și poze de calitate, așa că iată ce mi-a ieșit dintr-o goană prin muzeu cu un SONY RX-100. O colecție remarcabilă pentru care trebuie să îi mulțumim principelui de Monaco. Un exemplu despre inspirația de a colecționa mașini valoroase care vor face istorie pentru zeci sau sute de ani după scoaterea din fabricație. Nu prețul este important în cazul unora dintre ele, deși am ochit câteva care pot fi oricând scoase la licitație pentru milioane de euro. Vizionare plăcută!

Ție care ți-a plăcut cel mai mult?

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Excelenta prezentare, mult mai multe modele si poze la o calitate foarte buna. Este incredibil ce poate sa detina Printul Albert de Monaco intr-o colectie privata. Sant multe tari printre care si Romania care nu detin o asemenea colectie nici la nivel de stat daramite privat, cum spuneam impresionant.

  2. O data am fost si eu la Paris la un expo mondial de masini, si am vazut cele mai tari masini din viata mea, dar aceasta colectie are in plus masinile de epoca, ar fi bine ca sa ne permitem si noi, romanii, asemenea bijuterii pe patru roti.

  3. Ai dreptate George in comentariul de mai sus. Nu valoarea materiala in sine conteaza ci valoarea ca patrimoniu. Multe din acele modele sant foarte rare sau unele au fost un timp in posesia sau conduse de mari personalitati ori sportivi. Eu as spune ca pretul este neglijabil in ghilimelele de rigoare desigur pentru majoritatea nu pentru unele cum spuneai tu. 90% din ele se invart in piata libera de la cateva zeci de mi de euro la cateva sute. Cele care valoreaza milioane sant foarte putine. Ar fi amg-ul cupe de la mercedes cel argintiu, 2-3 monoposturi de F1, tdi de la audi, ledendarul de altfel din le mans series, ferari-ul de la inceput legendar si el, nu mai stiu sigur modelul si poate 2-3 masini in plus dar foarte putine raportat la nr. total. Dar cu siguranta pe Albert il interesa mai putin valoarea comerciala fata de cea istorica.

  4. Imi place Citroen-ul care apare si in serialul The Mentalist. Are suspensie pe apa daca nu ma insel, si faruri adaptive in curbe (sincronizate cu volanul). La vremea aceea era ceva chiar uau!

  5. Filmuletul este superb, insa personal sunt de parer ca este loc de mai bine, poate imi face o supriza mai mult decat placuta si filmezi o locatie mai naturala ca zic asa…
    O locatie muntoasa,multumesc frumos!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.