VIDEO BMW 730d Xdrive (2013) – Limuzină pentru șoferul VIP din tine

BMW Seria 7 este o mașină complicată. În teorie este o limuzină VIP. În configurația mai lungă 750L sau Individual 750iL devine chiar o piesă prezidențială. Problema ei este că sfârșește ca mașina pe o care o conduce nu șoferul VIP-ului ci proprietarul însuși. Dacă era după mine, E38 nu s-ar fi oprit din fabricație în 2001. Eu aș fi făcut aceeași mașină până azi. Cel mai recent model arată așa cum își imaginează bavarezii eleganța și exclusivismul. Problema lor e că tot în sport-de lux nimeresc.

Și uite așa, mașina nu mai ajunge la ”business-men” ci la ”fan-boys” cu vârste fragede și averi proaspete. Unul m-a abordat în parc: ”Ce tare. Asta e din 2013. Ce are pe ea? Ahaaa. Am și eu. Și asta… Mda. LED-uri nu am… Le-au băgat acuma…” Și uite cum apare nevoia de upgrade. Dar cu o condiție. Să nu fie mai nouă de șase luni ca să piardă măcar 40%-50% din prețul de nouă. După șase ani însă, un șeptar devine deja mai ieftin ca un Duster însă opțiunile de la bord bat majoritatea mașinilor populare. Singura problemă imposibil de neglijat este costul ambreiajului ori a cutiei de viteze care te vor trimite direct la REMAT dacă nu vrei să faci credit când o să fii nevoit să o repari. Dar dacă ești prieten cu vaselina, îți recomand o mașină clasică. Așa poți fi sigur că măcar eu voi întoarce privirea după tine. Și poate fanii ”Transporter”-ului Jason Statham.

Ultimele articole

Articole recomandate

103 Comments

  1. salut george !!! o chestie cand arati cheia la orice bmw o desfaci si spui ca se foloseste sa descui masina in caz ca se descarca bateria cheii dar mai foloseste si la a incuia torpedoul si la anumite modele poti sa incui portbagajul cu cheia si atunci ramane blocat chiar daca iti deschide cineva masina cu o cheie electronica

  2. Adevarul e ca BMW-urile sunt masini enervante pentru cei care cauta eleganta si confort intr-o masina. De fapt, pentru cei care cauta orice altceva decat conduita agresiva si sportivitate extrema si riscanta.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.