VIDEO – All the Prince’s Horses – Horse Power, adică!

Câte mărci de mașini crezi că știi? Intră în garajul Principelui și pregătește-te să recunoști. Habar nu ai. Nu am greșit. Garajul personal al lui Albert II este de fapt un muzeu, cu taxă de intrare. Frumos din partea lui. Așa vedem și noi cum arată un Lexus cu plafonul din makrolon, un Daimler făcut la Londra, casca lui Ayrton Senna cu tot cu mașinile de Formula 1 din epoca nebună Turbo, un Renault 5 perfect sau mașinile plecate în prima expediție motorizată la poli.

Tu câte modele recunoști în clipul de mai sus? Hai să vedem cine știe istorie auto. Eu mă recunosc novice după ce am văzut acolo.

Mulțumiri pentru oportunitate, Michelin România.

Ultimele articole

Articole recomandate

15 Comments

  1. Ar fi multe, dar printre ele recunosc legendarul renault alpine 1976 care castiga aproape tot ce se putea pe vremea aceea inclusiv la monte carlo, renumitul renault 5 alpine care are la fel un palmares competitional foarte mare inclusiv cu seria gordini, apoi celebrul audi ce ani la rand a dominat cursele de anduranta de la le manns, casca celebrului ayrton senna care a murit tragic pe circuitul din san marino in 94 conducand aceea cursa pana in clipa mortii, modelul ferrari care la facut celebru pe schumaher, celebrul vw

  2. Scuze, vw T1 renumit in state in perioada hipi, daca nu ma insel lamborghini countach, lancia delta integrale si ea renumita pentru multe curse raly castigate, plus multe modele de epoca apartinand unor marci renumite ca rolsroyce, mercedes, rover si cateva marci americane printre care cred ca si buick.

  3. Apropo de renault alpine 1976, renault a scos in onoarea sa un model in 2012. Puteti sa-l admirati aici RENAULT ALPINE A110-50 – The movie with Jean Ragnotti. youtube.

  4. Acum ca tot vorbim de istoria auto si fiabilitatea motoarelor care bineinteles se demonstreaza in competitia cea mai dura de pe planeta, FORMULA 1. As vrea sa edific un clasament. Din anul 1986 Motoarele Renault au castigat 8 titluri in F1, Ferrari 6 titluri, Honda 5, Mercedes 4, restul sant cu un titlu si conteza mai putin. Cei care cunosc istoria auto au vorbit intodeauna cu respect despre Renault si la fel ar trebuii sa o faca toti, nu conteaza ca sant amatori de BMW-uri, firma care tot venii vorba la nivelul formula 1 sau le mans series competitiile cele mai dure si recunoscute de pe planeta, este mediocra sau inexistenta.

  5. Buna George,
    un comentariu fara legatura cu ceea ce prezinti acum:daca in luna martie vei vizita unul din cele mai importante saloane auto din calendarul„competitional„,eu,neavand rezidenta prea departe,te invit(sper sincer ca programul de la serviciu sa mi-o permita) la un pahar de vin,sa discutam despre masini ,despre viata de tata de fetita:) si despre orice altceva am putea gasi interesant(gadgeturile ma depasesc….probabil incep sa imbatranesc)

  6. O imagine generala despre ce inseamna renault sport va puteti face si din urmatorul video. Cu ocazia aceasta o sa vedeti multi oameni importanti din formula 1 si nu numai. Vizionare placuta. 2011 Renault Sport F1 drivers negotiate the Nordschleife. youtube.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.