Frisoane!

O fi real? Ştie cineva mai multe?

Realitatea-Catavencu incepe sa se scufunde

In doua sedinte (ieri si azi), conducerea trustului Realitatea-Catavencu a decis in mare soarta grupului de presa: “Vantu nu ne mai da bani si trebuie sa ne asteptam la ce e mai rau”. Adica restructurari, reduceri salariale si inchiderea “unitatilor” neprofitabile. Potrivit surselor mele, Newsin urmeaza sa fie ingropata curand, iar televiziunea de stiri va trece printr-un nou proces de restructurare. Pentru cei mai multi, cele doua sedinte au avut ca motiv discutarea bugetului. Din pacate, cei pe care am incercat sa-i contactez din conducerea trustului nu au fost disponibili. In orice caz sunt convins ca mi-ar fi raspuns la fel ca acum cateva luni, cand au negat ca vor face restructurari, iar dupa cateva luni au trecut la masurile anuntate de mine.

via reportervirtual

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. atunci mogulul cel RAU – Patriciu, nu a cumparat de la alt mogul RAU – SOV, 50% din actiunile grupului Realitatea Media-Catavencu, nu ? asta desi aparuse cu 1-2 zile inainte de dezbaterea din turul 2, aceasta stire, cumva pe surse…

  2. E perfect normal pentru un patron. Oamenii nu si-au facut treaba, Basescu a iesit iar. Sper ca nu-si inchipuie cineva ca primeau zeci iar unii sute de milioane vechi doar pentru productii sub nivelul antena 3.
    George, poti confirma ceva sume? :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.