CONCURS – Mozart rocks!

Am de oferit invitaţii de câte două persoane cu locuri pe alegere la un concert nemaivăzut. Convingeţi-mă că vi le doriţi şi le veţi avea. Data limită este joi seara, ora 20.

Iubitorii de experimente muzicale din capitală şi nu numai, vor avea aşadar ocazia de a afla “Cum suna Mozart cântat la chitară electrică?” pentru că alături de prestigioasa Orchestră Naţională Radio, pe scena vor urca muzicieni talentaţi dintr-o altă sferă a muzicii, decât cea clasică.

Şase solişti (Horea Crişovan, Remus Carteleanu, Alexandru Cotoi, Cezar Popescu, Călin Grigoriu şi Dan Ionescu) vor acompania, la chitară electrică, orchestra condusă de dirijorul Tiberiu Soare. Alături de ei, la percuţie – Andrei Ilie, chitară bass – Adrian Ciuplea., claviaturi – Sorin Voinea. Aranjamentele orchestrale aparţin lui Sorin Voinea şi Nicolae Dumitrescu.

Intrarea la spectacol pe baza invitaţiei cu locuri rezervate se va face până la ora 18:45, după care intrarea va fi LIBERĂ.

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

 1. Sunt o mama care vrea sa-si culturalizeze copilul, sa-l mai scoata din fata calculatorului,unde,este adevarat ca asculta si Mozart pe langa celelalte, dar nu este acelasi lucru cu a merge intr-o sala de concerte unde simti cu adevarat muzica si senzatiile pe care exercita asupra publicului.
  Va multumesc!

 2. CUM SUNA MOZART CANTAT CU O CHITARA ELECTRICA ?
  CRED CA INSUFLETESTE PE CEI CE ASCULTA …VOI ASCULTA CHIAR DACA NU VOI AVEA SANSA DE A FI IN SALA …MULTUMESC …PENTRU INSPIRATIE ..

 3. cred ca e un nou nivel muzical pe care il astept de mult timp. ar fi o ocazie poate unica in aceasta perioada sa particip la un asa eveniment muzical. cine asculta mozart stie si de ce

 4. Daca tot nu il pot vedea in Romania pe Malmsteen & orchestra performand Concerto for electric guitar and orchestra in E flat minor, este foarte buna ocazia si cu romanasii nostri…lasand gluma la o parte, spun ca acest curent muzical, neoclassic rock, imi place foarte mult (pentru ca imi place foarte mult epoca baroca a muzicii clasice) si indiferent daca voi primi vreo invitatie sau nu, oricum o sa merg sa vad concertul…ce nu imi place, e ca astfel de manifestari, interactiuni chitara electrica orchestra and stuff, se intampla rar in Romania…mi-as dori evenimente de acest gen mai des.
  Ne vedem in sala!

 5. Sper sa tii cont si de (probabil) ultimul mesaj. Concertul o sa fie cu siguranta ceva deosebit si o sa fiu acolo. Sunt foarte multi doritori, asta este motivul pentru care particip. Una dintre invitatii ar fi un cadou pentru cineva care isi doreste sa fie acolo mai mult decat mine.

 6. @ASCII: Mozart Rocks vine si la Timisoara :). Detalii gasesti pe blogul nostru :)
  @George Buhnici : Eu nu am facut Facultatea de jurnalism, nici nu am experienta in presa dar la facultatea de bun simt elementar si din umila mea experienta de viata am invatat un lucru: cand citezi pe cineva ai obligatia sa pui intre ghilimele paragraful citat si sa faci trimitere la autorul respectivului paragraf. Prin urmare, cand dai copy-paste de pe alte site-uri/bloguri (sincer, la experienta ta de jurnalist nu inteleg de ce faci asta dar ma rog) e normal sa pui si sursa, cu link direct spre site-ul respectiv. Dar, ma rog, cine sunt eu in comparatie cu unul ca tine? In fond ar trebui sa ma simt onorata ca ma copiezi.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.