Cel mai UȘOR LAPTOP DIN LUME – LG GRAM

Faceți cunoștință cu cel mai ușor laptop din lume, la doar 1.18 Kg pentru un ecran de 16 inci, LG GRAM. Serios, este oficial cel mai ușor laptop și cel pe care ni-l doream de multă vreme, de când l-am văzut prima dată acum câțiva ani la CES. Inițial, LG GRAM a fost vândut oriunde altundeva decât în România, însă recent au intrat pe piață cu toate modelele din noua generație. Avem diagonale de 14 inci, 16 inci și chiar 17 inci, și nici unul dintre ele nu este mai greu de 1.5 kilograme. Acum, poate te întrebi și cât de performante sau rezistente sunt. Îți explic imediat.

Pentru a obține o greutate atât de redusă existau două opțiuni, fibra de carbon sau aliajul de magneziu. Prima este prea scumpă așadar am rămas la magneziu, care combinat cu policarbonatul este foarte rezistent, puțin flexibil și poate absorbi cu succes șocurile. Un alt avantaj este că LG are și o fabrică mare de baterii și au reușit să construiască o baterie mare cu o greutate redusă, iar al treilea aspect este reprezentat de procesoarele noi de la Intel, și ele construite pe o litografie mai redusă și cun consum mai mic de curent. Ah, să nu uităm de panouri, unde tot LG este printre cei mai mari producători de panouri IPS. Și acesta este ușor și subțire. Toate aceste aspecte contribuie la o greutate extrem de redusă a laptop-ului fără a sacrifica performanța.

Ne-am jucat Dirt 3 și am editat video în 4K pe acest model și pentru un gaming și lucru în Adobe Premiere la nivel de începător sau mediu, LG GRAM este o alegere ideală. Nu te poți baza pe el pentru editare zi de zi, sau pentru gaming la nivel competitiv, însă te va atrage cel mai mult faptul că nici nu îi simți greutatea în rucsac.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.