Huawei Watch 3 Pro – Unboxing & Prim Contact

Huawei Watch 3 Pro este cel mai recent dar și mai deștept smartwatch lansat de Huawei. Cam așa ar fi sunat prezentarea și sunt perfect de acord. Ba chiar mă sună unii producători să îmi spună că au și eu un model de smartwatch cu o autonomie ca a ceasurilor legendare de la Huawei. Nu prea te poți pune cu cele trei săptămâni cu o singură încărcare, promise și livrate de generațiile anterioare, Watch GT și Watch GT 2.

Watch 3 Pro este diferit. A dispărut denumirea de GT din nume și vine cu un sistem de operare complet, Harmony OS 2.0. Poți instala și aplicații pe el spre deosebire de GT 2 Pro care era mai mult o anexă a telefonului. Ba chiar suportă și eSIM și are câteva surprize în plus. Pe lângă aceiași senzori foarte buni de puls, pedometru și al algoritmului de măsurare a nivelului de oxigen din sânge Watch 3 pro are și senzor de temperatură. Așa te va alerta de fiecare dată când temperatura ta crește pe parcursul nopții de exemplu, semn că ar fi nevoie să mai mănânci niște fructe.

Nu au făcut rabat la nimic, nici măcar la materialele premium ca piele, sticlă de safir aproape imposibil de zgâriat, carcasa din titan și spatele cu senzori din ceramică. Așa este și mai rezistent, și mai ușor dar și comod la o purtare prelungită.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.