Cel mai bun ROUTER WIFI pentru o casă MARE – Huawei WS5800

Dacă ai cumpa o casă cu două etaje, sau un apartament cu trei camere probabil că știi deja care sunt capabilitățile unui router primit cadou de la cei care ți-au instalat internetul. Merge din hol până în bucătărie și evită cu succes canapeaua, biroul, dormitorul și cu siguranță baia.

Acesta este unul dintre cele mai bune routere pentru apartament, casă mare sau chiar o garsonieră unde vrei internet gigabit chiar și după canapea. Huawei WS5800 este numele lui de cod și l-am pus la treabă în tot HUB-ul Cavaleria și chiar și în cel mai îndepărtat punct tot am reușit să obținemi o viteză decentă pentru filme și gaming.

În apropierea lui nu ai nici o emoție, poți depăși viteza de internet instalat la tine acasă. Și am făcut testul doar pe WiFi, doar cu unitățile conectate între ele prin Wireless. Dacă le conectam pe cablu, cu siguranță am fi avut aceeași viteză în oricare punct al casei.

Nu am nici un fel de emoție să îl recomand, mai ales că acum la promoție este mai ieftin decât orice alt model de la concurență. Unde mai pui că instalarea are trei pași și două parole de setat.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.