Telefonul pe care nu îl poți cumpăra – Huawei Mate X2

Acesta este predecesorul lu Huawei Mate XS, telefonul pliabil de la Huawei pe care îl puteai cumpăra la un moment dat. Acum nu mai e de găsit pe nicăieri, nici în magazine nici la comandă.

Huawei Mate X2 este varianta pe steroizi a lui Xs, telefonul care a rezolvat în teorie toate problemele telefoanelor rulabile. Din punct de vedere construcție nu am ce să îi reproșez, e gândit să îl poți deschide și închide cu o singură mână, cu puțin exercițiu, ba chiar este echilibrat pentru cei dreptaci. Poate vezi acest lucru ca pe un dezavantaj, vorbim dacă reușești să pui mâna pe unul și ești stângaci.

La capitolul hardware a luat tot ce era mai bun de pe Mate 40 Pro, iar la camere s-a inspirat  de la acesta dar și de la P40 Pro Plus. Are și Zoom optic, și stabilizare optică și electronică, și senor TOF, are de toate. Mai puțin serviciile de la Google. Dacă nu ai pasiuni de YouTube, facebook, instagram, whatsapp și aproape orice altă aplicație se poate instala din magazinul proprietar, de pe site-ul dezvoltatorului aplicației sau chiar din Amazon App Store.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.