Cât ar trebui să coste un telefon ”de buget”?

În multe cazuri, prețul este factorul determinant în achiziția unui telefon, în mod special în segmentul de buget. Poate chiar nu vrei să scoți din buzunar peste patru miii de lei pentru ultimul model, și ai nevoie doar de un dispozitiv pentru internet, ceva social media, și câteva poze ocazionale.

Honor X8 este un astfel de model, ce candidează pentru atenția noastră cu specificații decente. În primul rând, orice telefon are nevoie de un display bun, chiar un AMOLED dacă se poate. La acest nivel de preț însă ne mulțumim și cu un IPS bine calibrat. Și îl avem. Apoi o rezoluție de minimum Full HD este necesară pentru a îl băga măcar în seamă. O avem și pe aceea, în plus avem chiar și un refresh de 90 Hz. Se aprobă.

Restul specificațiilor sunt mai puțin importante, dar nu de neglijat. Un procesor din seria 600 de la Snapdragon, 6 GB RAM și 128 GB stocare destul de rapidă sunt de apreciat. Bateria are 4000 mAh și se încarcă cu 22.5W, din nou un plus dacă vrei să îl ai gata încărcat într-o oră.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.