FĂRĂ COMPROMISURI! – LENOVO YOGA SLIM 9

Atracția pentru laptop-uri este și acum la fel de mare ca atunci când ne-am cumpărat primul ”calculator portabil”. Eu nu mai țin minte care a fost primul, însă Radu știe că a depus eforturi mari pentru un IBM ThinkPad T40, care la vremea respectivă, la mijlocul anilor 2000 era o mică avere. Acum se numesc Lenovo, și fac laptop-uri la fel de apreciate și de bine construite, mai ales seriile premium.

Lenovo Yoga Slim 9 este succesorul laptop-ului pe care l-am testat acum câțiva ani, Yoga 930 Glass, primul laptop cu ecran OLED, ecran de care m-am îndrăgostit și mai mult în cei doi ani în care l-am folosit. Pe lângă tehnologia OLED are o rezoluție peste FullHD, iar raportul de 16:10. Puțin mai înalt, mai mult spațiu pentru paginile web și orice alte documente. În plsu, mai are și 90 Hz rată de refresh, deci este mai fluid ca 90% din laptop-urile de pe piață. Toate acestea îl poziționează acest laptop în segmentul de 5% de top.

Adițional, avem o baterie cu încărcare super rapidă, pe oricare din cele trei porturi Thunderbolt, și cu o autonomie de 9-10 la utilizare mixtă. Încă câteva punte și aici pentru vârful podiumului.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.