CURIOSITY 128 – Invitat Surpriză, IONIQ6, HTC Desire 22, Viruși de vânzare, VW ID.AERO, OnePlus 10T

Bine te-am regăsit în această dimineață frumoasă de sâmbătă, cu un nou episod Curiosity, de data aceasta și mai special. Invitatul de astăzi este nimeni altul decât prietenul și colegul nostru de la IQ Battle, Andrei Bala! Rămâi cu noi pentru o oră plină de știri și de informații cool din tehnologie, știință, spațiu, domeniul auto și chiar jocuri. Da, avem o listă mare de jocuri aniversare de la Nintendo, și chiar și ceva oldies but goldies.

Vorbim astăzi despre laptop-urile Apple, pe care le vei putea cumpăra în curând din magazine, se zvonește că vor fi disponibile de la mijlocul lunii iulie, ne amuzăm la un clip despre cum să NU faci upgrade unui MacBook Pro și ne minunăm de Samsung Galaxy XCover 6 Pro. Bine, avem mai degrabă o discuție despre telefoane rugged versus huse rugged.

Între timp, HTC mai lansează un telefon, HTC Desire 22 Pro, destinat desigur pasionaților de crypto, cineva vinde cel mai puternic malware din toate timpurile și OnePlus mai scoate un telefon pe bandă rulantă.

La capitolul știință și spațiu, avem cel mai mare parc de fotovoltaice din Europa, nu noi, ci Portugalia, China testezează metode de a aduce energie din spațiu, telescopul james Webb este aproape gata și vom vedea poze uimitoare din spațiu în următoarele săptămâni, iar SpaceX tocmai a construit cea mai mare rachetă din lume.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.