Categorie: General

În bucătăria mea, eu sunt Chef. Atunci ChefXperience să fie!

staropramen1

Dacă mă urmărești pe instagram, știi sigur că am o relație cu mâncarea. Nu doar o mănânc ci și o fac. Brioșe, chec, fripturi sau burgeri, tocănițe și chiar supe. Mă relaxez total în bucătărie, mintea mea se decuplează de la termene limită, tehnologie sau alte stressuri și intru într-un ritm trepidant la cratiță. Gătesc și mai bine alături de Lorena. Mâncăm aproape tot timpul împreună și gătim cu plăcere atunci când avem timp. Dacă citești printre rânduri o să afli că mi-am făcut loc printre oale cu talent și răbdare. 

De data aceasta am gătit ceva nou. Ceva cu carne, condimentat, cu brânză și orez. Ceva care adună într-o chiftea (pardon, sferă zice chef) toate gusturile mele favorite. Lorena e mai cu legumele, eu cu brânza și carnea. Logic, nu? Negociem de fiecare dată, dar până la chiftelele (pardon, sferele) de azi. Am primit și acceptat provocarea să gătim ceva care să meargă lângă o bere. Spre rușinea mea, un fel de bere de care nu mai auzisem. Granat. Dar e de la Staropramen așa că sigur este bună. Gustăm la final.

​Uitându-mă la clipul de mai jos mi-a venit o idee. Cum ar arăta un reality show cu noi doi? Vă spun doar atât: totul e pe bune acolo.

Acum sper că ți-am făcut poftă să potrivești berea cu mâncarea… potrivită. E o chestiune de gusturi fine la care noi românii mai avem de învățat. De aceea te invit pe pagina de facebook a Staropramen, unde prin intermediul aplicatiei ChefXperience, Chef Foa dă lecții și te lasă să gătești împreună cu el. Nu numai ca poti exersa sa devii un mai bun chef, dar e rost și de premii. Nu știu exact ce echipamente de bucatarie sunt în cufăr, dar știu sigur că Foa se pricepe la cuțite și dă destule cu semnătura lui.