Bonus pentru noctambuli – Ghidul mobile.de

După „lupte seculare” ghidul chiar vine în noaptea aceasta pe buhnici.ro . La această oră îmi toc duminica în faţa tastaturii şi sper ca rezultatul să vă placă. Dacă vreţi să vedeţi ce am scris până acum, iată o mostră:

Dincolo de utilizarea intuitivă, mobile.de – cel mai mare portal de anunţuri auto din Germania – are chichiţele sale. Ca orice robot, acest site este un idiot perfect. Vă va oferi răspunsurile perfecte dacă ştiţi ce întrebări să puneţi. Să începem să punem întrebări.

mobile_de_1

Cam aşa arată acum www.mobile.de atunci când deschidem pagina. Este de preferat să navigaţi site-ul în limba germană, deoarece anunţurile care ne interesează sunt scrise în această limbă. Dar, pentru că sunt conştient că 95% dintre voi nu înţeleg germana, vom trece mai departe la varianta în limba română.

mobile_de_2Veţi descoperi butonând aceastră variantă că sunt din ce în ce mai multe opţiuni în limba română, însă descrierile complete ale maşinilor cu detaliile suplimentare adăugate de dealer rămân în limba germană. Vom vedea puţin mai încolo de ce sunt atât de importante aceste detalii şi cum le lămurim. Să facem aşadar o căutare pentru o maşină, că doar de asta ne interesează mobile.de.

Primul sfat, nu faceţi căutări…

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Cred ca mi-am pierdut cel putin 20-25 nopti navigand pe mobile.de in cautarea celei mai bune masini pt mine. Daca as fii avut destui bani nu ar mai fii fost nevoie sa pierd atata timp, imi cumparam direct un Bmw… Ajuta foarte mult la navigarea pe mobile.de ghidul de traducere google, translate.google.ro . In cele mai multe cazuri am reusit sa inteleg ce scrie la descrierea masini. Trebuie totusi sa tineti cont ca este doar o traducere aproximativa…
    Nu am reusit inca sa achizitionez o masina, mai astept sa scada taxa. Cred ca sunt multi in aceeasi situatie ca mine.
    Felicitari George pt acest blog si pt informatiile oferite. Continua tot asa ! ;)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.