#binging nelimitat prin Supernet 4G și un concurs (P)

plaja-2

Drumul spre muncă nu mai e enervant și plictisitor de-o vreme. În loc să conduc, am ales să stau diminețile pe bancheta din spate la fel cum tot mai mulți dintre noi o fac deja. Metroul este plin, la fel și autobuzele. Doar de-ar fi mai dese și cred că traficul nu ar mai interesa pe nimeni. În loc să caut loc de parcare, prefer să mă uit la cel mai recent episod din serialul preferat. “Mănânc” pe apucate emisiunea lui John Oliver spre exemplu, Last Week Tonight de pe HBO. Nu o prind la TV, dar pe drum de acasă până la muncă și înapoi dau gata cel mai recent episod. Nu am ratat nimic până acum. Printre picături bag și un joc sau răspund la un email urgent. Acum însă am un plan.

Îți spuneam zilele trecute că am dat-o pe “binging”. Adică pe seriale și filme ca să ajung și eu la zi cu Game of Thrones spre exemplu, înainte să vină noul sezon peste mine și să nu am habar al cui mai e capul care pică. Nu îmi dați încă spoilere, abia avansez prin sezoane. Dacă ești la fel de pasionat de “mobile entertainment” sau “binging” cum îi spunem azi, ar putea să te intereseze oferta Vodafone.

Pe scurt, e vorba de o ofertă cu smartphone inclus principal și net generos și, la alegere, o tabletă cu SIM, un smartphone cu SIM ori un SIM cu net generos și, cel mai interesant, HBO GO gratuit pe numărul principal pentru 24 de luni cât să prinzi toate serialele de la Game of Thrones până la Veep și Leftovers, trecând prin Sopranos, Sex and the City sau True Blood.

Pentru că spuneam de concurs, nu trebuie decât să îmi spui serialul tău preferat pe care ai face #binging și eu îți dau prin tragele la sorți o cartelă cu net nelimitat 3 luni și HBO GO inclus. Lasă un comentariu mai jos, până vineri, 22.04.2016, ora 23:59.

Ultimele articole

Articole recomandate

88 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.