Berlin, să mergem la Berlin!

Acumulator suplimentar pentru telefon: bifat
Roaming: bifat
Schimburi: bifat
Chef de muncă: hai că ne vine din mers.

După o vacanță în care am devenit tatăl fetiței mele, revin pe metereze direct în miezul acțiunii! Mergem la IFA Berlin 2012, capitala tehnologiei între 29 august și 5 septembrie. Urmăriți-mă din 29 agust la iLikeIT în știrile dimineții, poate și la ora 19 dacă ne facem loc printre știrile zilei dar și pe www.stirileprotv.ro unde vom avea o secțiune specială dedicată IFA Berlin. O să postez și pe blog sau pe facebook dacă găsesc o clipă de răgaz. Din experiență, voi dormi însă puțin și voi alerga toată ziua. Ar trebui să fie OK pentru că asta fac de două săptămâni…

Ultimele articole

Articole recomandate

17 Comments

  1. Pai si nimic de la Berlin ? Nici un comentariu despre produse , nici o prezentare ?
    Ce se intampla cu emisiunea ta de la tv ? Nu prea mai esti activ ?

  2. George, stiu ca esti la Berlin, asa ca te rog sa aflii daca cei de la Samsung au lansat Sansung Galaxy S Duos. Interesnt ar fi si un pret pentru Europa si special Romania. Chiar mi-l doresc si nu prea mai am rabdare.

  3. Buna George, chiar nu stiu daca e topicul potrivit, dar altul nu am gasit si ma gandesc ca aici as putea primii un raspuns. Am vazut la rubrica ta de la Stirile Pro TV, din dimineata aceasta 13.9.2012 ca ai venit cu noutatile despre iPhone 5. Si ai spus la sfarsit ca preturile incep de la 199$,pentru U.S.A. As vrea sa stiu daca imi poti spune, acestea vor fi preturile impreuna cu abonamente la un anumit furnizor, la o anumita retea sau vor fi preturile standard adica , asa cum numim noi, la liber? Iti multumesc anticipat. Si vreau sa iti spun ca sunt un fan de-al tau, iar daca nu am postat acolo unde trebuie sa ma ierti!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.