VIDEO Allview Alldro 3 Speed Duo – tableta românească dual-core de 10”

Dacă nu ai bani sau nu îți plac ”vedetele” cu prețuri piperate, o tabletă românească dotată corect poate să îți ofere 95% din ce ai putea dori pentru un astfel de gadget. Noua gamă are ”Duo” în coadă pentru că producătorii români au trecut la procesoarele cu două nuclee care oferă viteză mai bună dar și eficiență energetică. Adică vor consuma curent mai puțin atunci când nu este necesară multă putere de calcul. Mai pe românește un nucleu este inactiv până când nu e necesar. Din sistemul de operare poți chiar să setezi procesorul în funcție de nevoie. Detalii în unboxing-ul și review-ul de mai jos.

Partea 1

Partea a 2-a

Tableta Allview Alldro 3 Speed DUO va fi disponibilă in magazinele partenere începând de astăzi şi va avea un preţ recomandat de 1.149 de lei.

Ultimele articole

Articole recomandate

57 Comments

  1. Gerorge, sunt pe cale sa achizitionez o tableta si vreau sa te intreb, tu care cumosti mult mai bine, se merita sa pun aprox 200 de ron si sa iau samsung tab 2 sau sa iau pe aceasta? cat de diferite sunt aceste modele in ceea ce priveste performanta ?

  2. Buna.am si eu o problema cu tableta.Am achizitionat-de la domo si mi-am instalat skype, facebook da skype se inchide cateodata in convorbire si inca un lucru daca sun pe cineva pe skype uneori nu aud persoana cu care vorbesc, de ce?am trimis email la Allview si mia zis ca sa fac update tabletei.Nu stiu ce sa fac!te rog ajuta.maMultumesc frumos

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.