VIDEO BMW M5 – partea a doua – Testul meu și electronica de bord

Trebuie sa înveţi să-ţi fie frică, pentru că dacă nu trăieşti la limită nici nu-ţi vei da seama cum e să mori dintr-o greşeală stupidă. M5 este materialul didactic de astăzi. 560 de cai-putere, selectaţi exemplar cu exemplar, dintre cele mai fine rase din lume. Toţi sunt ţinuţi strâns într-un ham cu spini, gata să înţepe mustangul la cea mai fină apăsare a pedalei de acceleraţie.

Din acel moment, te schimbi. Nu mai auzi nimic, eşti atent la ce se întâmplă, dar nu vezi nimic. Volanul e acolo doar ca să te ţii de el. E înfricoşător. Brusc, pielea ţi se face de găină, de parcă eşti în toiul iernii la Întorsura Buzăului, când tu de fapt te lăfăi la 22 de grade Celsius în piele de Rolls Royce. Când deja inima bate prea tare şi o auzi mai tare decât imploziile celor 8 cilindri, poţi să treci pe Comfort. Şterge-ţi fruntea şi treci pe lângă poliţist ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Aşteaptă-ţi copiii liniştit în faţa scolii.

Și pentru că avem sigur printre noi și pasionați de beculețe, am făcut și un scurt episod despre electronica de bord și setările specifice M.

Acest articol este continuarea testului cu Vali Porcișteanu.

Nu uita să dai like!

Ultimele articole

Articole recomandate

62 Comments

  1. Foarte tare rewiew-i-l … Înainte visul meu era un Audi rs5/8 dar după ce am văzut aceasta mașina si acest rewiew pot sa spun ca mi-am schimbat total opiniile ..e superba , desigur sunt vise dar sper sa se îndeplinească :) . Oricum , e foarte tare ceea ce faci ai vreau sa îți spun sa nu renunți . Bafta multă si sper sa faci un video si cu un RS :D

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.