VIDEO – primul Samsung Galaxy SIII din România vine de la vodafone

Am promis că primii care aduc noul Samsung Galaxy primesc laude oficiale. Așa că le fac reclamă gratuită celor de la vodafone care au reușit o performanță ”wow” din punct meu de vedere. Au adus la București primul Samsung Galaxy SIII cu trei săptămâni înainte de lansarea oficială globală programată pentru sfârșitul lunii mai. Le mulțumesc pentru ocazia de a testa în tihnă acest device pe care nici măcar Samsung Mobile România nu a reușit să îl procure până azi.

După primele 20 de ore de joacă pe noul Galaxy SIII spun fără teamă că este cel mai avansat smartphone al momentului de pe planetă. Un test rapid, de câteva minute, l-am făcut la iLikeIT și vă invit să îl citiți aici

Mai sunt destule de spus despre acest ultra-smartphone și vă promit un test detaliat cu poze și video în acest weekend. Prima concluzie pe care o pot trage este că va avea succes. L-am arătat unor utilizatori ”înrăiți” de iPhone care au spus ”îl vreau”. Asta e o performanță pentru un android. Dacă mi l-aș lua eu? Nu sunt 100% sigur. Mă lămuresc și vă spun duminică.

O galerie completă de poze oficiale, aici.

Ultimele articole

Articole recomandate

55 Comments

  1. am avut S3, doua modele, grand neo si inca unul mai mic. Problemele la ele ca dupa 1 an nu mai tine bateria nici o zi, daca stai pe net in 2 ore e gata, poze slabute cu tenta de albastru, mult lag, adica merge greu pe net si de multe ori nu vei reusi sa apelezi sau sa raspunzi la tel ca se va bloca. daca stai pe net e posibil cineva sa te sune, la el in telefon suna de 3 ori si la tine o data. L-am trimis la garantie, resoftat, tot greu merge, poti raspunde de data asta, dar am preferat sa il vand si sa imi iau microsoft. la windows phone tine bateria 2-3 zile cu net si bluetooth pornit, merge bine fara lag pe net si sa suni-raspunzi la tel, problema, aplicatiile sunt mai rare si mai slabe. aceeasi aplicatie facebook pe android are mai multe fonctii decat pe wp. deci nu este inca tel perfect. depinde ce cauti

    • Procedura nu e complicată însă trebuie să știi de unde iei ROM-ul. În teorie ar trebui să meargă bine, în practică nu am cum să îți spun asta. Caută pe forum-uri și vezi ce spun și alții. xda-developers este un punct de pornire. Dacă ai rețineri întreabă un prieten care a mai făcut asta.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.