Ba pe al meu, ba pe-a mătii!

Puţini oameni ştiu că România nu are de mai bine de jumatate de an secretar de stat pe probleme de transporturi aeriene şi navale. Două fleacuri. Pare o treabă aparent neinteresantă. Hai să ne uităm puţin mai bine.

Prin mai 2007, Alexandru Galiaţatos fostul şi ultimul secretar de stat pe acest post se cerea tras pe liber pe motive de sănătate. Unii spun că i se îmbolnăvise dosarul de la CNSAS. Nu putem confirma însă oficial. De atunci postul, de altfel bine plătit şi cu acces la o mulţime de butoane – porturi, aeroporturi, ROMATSA etc… – e liber. Îmi vine greu să cred că nu se mai găseşte un liberal în tot partidul capabil să îi ia locul. Surse cu trei urechi prin ministerul transpoturilor îmi spun însă că e „o problemă intestină de palate”. Cred că mai complicat nu puteam formula. Aşa că o să zicem pe şleau. Cică ministrul transporturilor, Ludovic Orban, mare şef la Palatul CFR l-ar vrea secretar de stat pe Antonel Tănase, un consilier de-al său şi că şeful de la Palatul Victoria nu îl place.

Cele mai rele guri spun că dacă se mai contrazic mult, nu o să mai fie cazul să numească ei secretarul de stat. Aşa că scapă de o problemă.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.