ASUS ROG PHONE 8 PRO ESTE #1 PE GAMING – UNBOXING ȘI REVIEW

Asus ROG Phone 8, un telefon care, după cum spune videoclipul, este un adevărat colos în lumea gamingului pe mobil. Să începem cu performanțele sale remarcabile, cum ar fi acea creștere de 30% în teste multi-core și un salt impresionant de 74% în testul GPU Vulcan față de predecesorul său, ROG Phone 7. Apoi, avem performanța bateriei și îmbunătățirile aduse camerei – un salt frumos față de modelul anterior, dar să fim sinceri, când ne gândim la un telefon de gaming, camera nu e chiar în topul priorităților, nu?

Cu toate acestea stabilizarea video îmbunătățită și calitatea superioară a camerei sunt binevenite dar să nu uităm de cei doi elefanți din cameră: doar două actualizări de sistem de operare promise și un preț de plecare de 6000 de lei. Pentru un flagship, două actualizări par un pic… cum să spun… zgârcite? Și apoi, prețul. E ca atunci când îți cumperi o mașină sport de lux și apoi afli cât te costă asigurarea.

Dar să nu fim prea aspri. ROG Phone 8 PRO se distinge prin caracteristicile sale de gaming unice și, în comparație cu concurența, aduce câteva elemente speciale pe masă. Cu toate acestea, nu putem să nu ne gândim la Red Magic 9 Pro sau la alte flagship-uri cu Snapdragon 8 Gen 3 de la OnePlus, Xiaomi sau Samsung, care oferă performanțe similare și, în unele cazuri, chiar mai multe actualizări de sistem.

În concluzie, ROG Phone 8 pare un telefon de gaming excelent, cu niște plusuri binevenite pentru viața de zi cu zi. Totuși, prețul și limitarea actualizărilor de sistem lasă un gust amar. Dar hei, dacă ești un gamer înrăit și ai buzunarul plin, de ce nu? În fond, când ai nevoie de ceva care să-ți ofere un avantaj în lumea virtuală, uneori trebuie să plătești prețul. Literalmente.

Și acum, întrebarea de un milion de dolari: te-ar tenta ROG Phone 8? Dacă da, ce joc ai descărca primul?

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Salutare! Interesant.. sunt un posesor de S24 ultra, dar usor dezamagit de (faptul ca este prea colturos, cam sparge buzunarele), care este recomandarea ta dintre oneplus 12 – google pixel 8 pro sau acest rog phone 8 pro?
    M-ar interesa din punct de vedere al stabilitatii, semnal, ecran fluiditate ( nu sunt un impatimit al jocurilor, dar mai folosesc uneori).
    Mulțumesc! Spor în tot ce faci! Din punctul meu de vedere esti numarul 1.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.