ASUS ROG PHONE 3 & Unboxing & Prim Contact

Doamnelor și domnilor, gameri înrăiți pe mobil, acesta este cel mai puternic smartphone de gaming de până acum, ASUS ROG PHONE 3. Nici nu trebuie să mă gândesc prea mult la această afirmație pentru că vine cu cel mai rapid procesor de pe planetă, la momentul acestui review, Snapdragon 865 Plus la nu mai puțin de 3.1 GHz. Ah, și are și ventilator pe care trebuie să îl atașezi ca să ajungi la aceste performanțe.

ASUS a ascultat timp de doi ani cu atenție feedback-ul utilizatorilor primelor două modele, iar acum cred că a reușit să construiască, din nou, cel mai bun telefon de gaming. Nu mai are mufă jack direct pe telefon dar hey, oricum vei fi obligat să folosești coolerul din pachet pentru cea mai bună performanță. Are și cel mai rapid ecran din industrie, 144Hz și 240Hz touch sampling rate. Pe scurt, vei fi primul care își împușcă inamicii pentru că acum te ajută și hardware-ul.

Hai să vedem ce are de oferit ASUS ROG PHONE 3 într-un clip de unboxing și prim contact. Revenim noi la el după vreo lună în care voi căra, eu sau Radu, nu mai puțin de 240 grame în buzunarul de la pantaloni.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.