CuriosITy 34 – DJI hăckuit, Galaxy Note 20 Leak, YouTube e dat în judecată

Să știți că am luat la cunoștință supărarea voastră, astăzi nu mai vorbim jumătate de oră despre Coronavirus, deși ar trebui. O să vă rugăm însă, pentru sănătatea voastră și a celor dragi să purtați mască.

Începem cu Corning care lansează o nouă versiune de Gorilla Glass, teoretic varianta a 7-a, mai rezistentă și mai durabilă ca celelalte. Nimic interesant aici, telefoanele încă se sparg pe ciment.

Specificațiile lui Samsung Galaxy Note 20 ”au scăpat” toate pe internet. Singure, fără nici un ajutor de la Samsung, și le găsești pe gsmarena desigur. Nimic interesant aici, un fel de Galaxy S20 cu un ecran mai puțin curbat, cam atât.

Intel are din nou probleme cu procesul de fabricație pe 10 nanometri, în timp ce AMD are deja două serii de procesoare pe 7 nanometri iar industria a ajuns dela la 3 nanometri. Auch.

Rusia e din nou în vizorul planetei după ce am aflat că testează tehnologii de distrugere a sateliților. Probabil raze laser pe care le trag din munți dintr-un buncăr secret.

Steve Wozniak, unul dintre fondatorii Apple în cazul în care nu îl recunoști după numele său oricum prea sonor, dă în judecată YouTube, și pe bună dreptate.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.