Antifumător!

Scenă la o conferinţă de presă. O sală de şedinţă la ministerul transporturilor şi zece jurnalişti înainte de începerea evenimentului. Trei incep să fumeze aşa că le atrag atenţia insistent că fumează într-un spaţiu închis şi că mai sunt destui nefunători în sală care fumează pasiv din cauza lor. Ce credeţi că urmează?

Varianta 1. Îşi sting ţigările şi îşi cer scuze.

Varianta 2. Ies cu ţigările în hol în zona pentru fumători.

Varianta 3. Mă invită să ies eu ori să nu mai respir.

Sunet de tobe… Varianta corectă este… 3.

Aşa că îl anunţ pe această cale pe Victor Ciutacu că sunt împotriva ideii lui de petiţie online pentru drepturile fumătorilor. Îi transmit sentimentele mele puternice anti-fumat şi îi recomand să se înscrie în următoarea idee de competiţie pe care am primit-o astăzi pe messenger.

Fumeaza cel putin 5 tigari pe zi si ai fantastica sansa de a castiga PREMII la care nici nu ai visat.

PREMIUL 1- Cancer;

PREMIUL 2-Infarct;

PREMIUL 3-Ulcer si Ateroscreloza;

MENTIUNE-Tuse si miros de…groaza;

PREMIUL „FEMINA”-Riduri si Infertilitate;

PREMIUL „PUR BARBATESC”-Impotenta;

PREMIUL SPECIAL PT. FEMEI GRAVIDE-Copii malformati si Avort spontan;

PREMIUL SPECIAL-Un tratament cu pamant galben la 2 metri la hotelul Ghita Vasiliu . Orice participant va beneficia de cel putin unul din MARILE PREMII.

Mai multe tigari,mai multe sanse de castig aviz FUMATORILOR

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. cred ca sunt destui oameni care castiga aceste premii fara sa fie fumatori(au un pic de ajutor de la „fratii” lor fumatori)….
    din pacate nefumatorii sunt obligati fara voia lor sa respirte un aer,care e oricum poluat,si fumul de la tigari;daca e vorba de drepturile persoanelor care fumeaza de ce nu se vorbeste si de responsabilitatile lor!!!! si mai ales de drepturile celor care nu fumeaza…hai ca nici nu mai stiu ce sa zic dar ca nefumator imi este greu sa merg intr-un club,discoteca,etc. pt ca se fumeaza la greu si nu ma pot simti bine int-un astfel de loc… FUMATUL DISTRUGE NU NUMAI VIATA FUMATORILOR CI SI A NEFUMATORILOR!!!!!!

  2. Si eu sunt nefumator si pot sa zic ca este ingrozitor de nesimtit comportamentul fumatorilor fata de nefumatori. Cei care obisnuiesc sa traga fumuri in piept nu isi pot da seama cat ce greu este pentru un nefumator sa respire intr-un spatiu (chiar public) unde se fumeaza intens. Sa nu mai zic ca daca iesi in oras undeva unde se fumeaza, automat trebuie sa iti bagi toate hainele la spalat si sa faci un dus dupa.

    Chiar daca nu ma intereseaza asa tare ce fac fumatorii cu viata lor, dar imi pasa de viata mea si chiar ma deranjeaza nesimtirea pe care majoritatea fumatorilor o afiseaza. Mai ales cand stiu ca oamenii fumatori mai civilizati (in special non-romani) au o atitudine remarcabila.

    Un fumator se poate abtine sa fumeze dar un nefumator nu se poate abtine sa respire.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.