Categorie: GADGET

Acum pot să plătesc oriunde doar cu telefonul

Oriunde există POS pentru carduri contactless, desigur. Banca Transilvania este prima care lansează serviciul de plată cu telefonul și da, funcționează cu orice smartphone cu Android care are și NFC. Chiar și cu cele mai vechi.

Dacă ai un iPhone atunci ai nevoie de un sticker cu NFC pe care îl iei tot de la bancă, atunci când îți faci cardul și îl activezi.

Sistemul este extrem de simplu de folosit, poți salva în aplicație mai multe carduri și să selectezi pe moment de pe care vrei să faci plata și are desigur și multe opțiuni de securizare. Da, există posibilitatea să îți fure cineva telefonul și să facă plăți cu el, însă funcționează la fel ca un card. Setezi o sumă maximă și gata. Apoi suni repede la bancă și blochezi cardul.

Am așteptat de mult acest moment când pot să ies din casă fără portofel, chiar și din greșeală, și îmi pot cumpăra o cafea bună doar cu telefonul. Nu, pe acesta nu îl uit niciodată, este lipit de mâna mea, la fel cum cred că este și la tine.

Îți explic în clipul de mai jos cum funcționează și chiar și cum poți configura aplicația.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Nu vrei un Razer Phone? Sau un OnePlus 5? De ce? – buhnici.ro/giveaway