Acesta este monitorul corect! – LG 27UL550W

Monitorul este perifericul cu cea mai lungă durată de viață. De mouse, tastatură te mai plictisești sau le distrugi după prea mult gaming. De PC ce să mai spun? Apar componente noi mai bune în fiecare an și ești tentat să mai faci un upgrade, să mai adaugi niște RAM sau vreun SSD. Așa că monitorul este întotdeauna lăsat la urmă și nu este corect. Te uiți la el tot timpul, nu vrei să ai o imagine bună, clară, cu culori vii, care să nu îți influențeze în mod negativ vederea? Așa ar trebui.

Acum, dacă ești în căutarea unui monitor, o să găsești modele 4K și la 900 de lei. Dar nu au cel mai bun ecran, sunt făcute doar ca să-ți arate ferestrele de windows și taburile de Chrome, contrastul și culorile cad în plan secund. Laurențiu, al nostru videograf, știe asta pentru că tocmai și-a cumpărat două bucăți. Norocul lui este că nu le va folosi pentru a viziona materialele montate, ci le-a luat pentru a avea o suprafață cât mai mare de lucru în Premiere. Pentru controlul imaginii și vizionare folosește alte două scule configurate corect.

Ce îți vom prezenta astăzi este monitorul 4K cu cel mai bun raport calitate/preț pe care l-am găsit în piață. Ne plac monitoarele de la LG, folosim și noi unele ceva mai mari dar mai scumpe, însă am stabilit de comun acord, în redacție, că cel pe care îl am pe masă, acest LG 27UL550W este suficient pentru orice amator de jocuri, sau pur și simplu pentru cineva care lucrează mult pe laptop și are nevoie de un ecran mai mare. Chiar și pentru Excel, Word Sau Youtube.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.