AȘA ARATĂ UN AER CONDIȚIONAT!

Așa arată unul dintre cele mai frumoase aparate de aer condiționat pe care le-am văzut. Și unul dintre cele mai deștepte. Și dacă aș avea nevoie de un aparat de tip split, pe care să îl văd în fiecare zi în sufragerie, cu siguranță aș alege un tablou față de o unitate clasică. Și apropo, este și unul dintre cele mai eficiente de pe piață, având în vedere dimensiunile reduse ale sale.

Acesta este LG ArtCool Gallery și este superb, mai ales pentru că poți personaliza chiar și imaginea de pe el, sau o poți schimba dacă te-ai ”plictisit” de cum arată tabloul ”multifuncțional” de la tine de acasă. Poate renovezi și vrei altceva.

Sunt de asemenea câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre un aparat de aer condiționat dacă plănuiești să cumperi unul în 2019. În primul rând ia unul prietenos cu natura, care folosește un refrigerant R32. În al doilea rând, pentru confortul și sănătatea ta, nu îl ține la 18 grade când afară sunt 38 de grade. Nu vrei să îți forțezi organismul la un șoc termic atunci când ieși afară din casă, sau când intri înapoi de la 38 de grade. Se recomandă o diferență aximă de 8-10 grade între temperatura de afară și cea d ela interior.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.