ZEUL CĂȘTILOR! – MEZE EMPYREAN (Made in Romania)

Acesta este unul din acele puține review-uri care implică foarte multă emoție și probabil cel mai mult de muncă la partea de editare. Dacă noi am face doar zece review-uri pe an, acesta ar fi unul dintre ele. Știți deja că am o pasiune declarată pentru căști, acestea sunt cele mai bune pe care le-am ascultat. Nu și cele mai scumpe. Însă nu sunt accesibile oricui. Rugămintea mea este să le ascultați înainte să spuneți de rău de ele, și să le apreciați pentru ce sunt. Nici eu nu am considerat că pentru mine merită investiția, sunt acolo sus în topul lucrurilor pe care mi le doresc, dar nu am nevoie de ele. Așadar, vă rog să nu fiți răutăcioși în comentarii.

Mai pot să îți spun de asemenea că sunt fabricate și asamblate în România, cu excepția unor componente mai rare desigur. În plus, ai cam o lună de așteptare de când dai comanda până când îți vor ajunge în mâini, pentru că tot procesorul de finisare și asamblare este manual. Ai citit bine, da, sunt făcute manual.

Ultimele articole

Articole recomandate

9 Comments

  1. Multumesc pentru review. Este extraordinar ce am vazut! Incredibil, produse pentru audiofili produs in Romania. Bravo lor! Sigur o sa cumpar variants Clasic.

  2. Buna ziua, nu ati legat cumva invers cablu la casti? Cablul pentru dreapta (rosu de obicei) legat la casca stanga, respectiv cablu stanga legat la casca dreapta.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.