#1🖱 – MX MASTER 3 + MX KEYS

Acesta este cel mai bun kit de mouse și tastatură. Fără nici o discuție. Spun asta ca utilizator de cursă lungă de Logitech MX Master 2S, atât eu cât și Marian. Marian pe de altă parte, se bucură de ceva vreme și de o tastatură similară cu cea testată de noi astăzi, Logitech Craft. MX Keys vine cu aceleași taste ergonomice și silențioase, iluminare și un palm rest divin.

Este atât de moale și comod încât aș lua câte unul pentru fiecare tastatură din redacție. Și aceste cuvinte de laudă sunt doar pentru tastatură. Doar pentru ea.

Mouse-ul este însă campionul din această ecuație. Pentru cele mai multe lucruri de peste zi folosesc telefonul, dar atunci când mă așez la birou, MX Master 2S este prietenul meu cel mai bun. Nu am găsit alt laptop înafară de MacBook, unde să pot depinde în întregime de touchpad. Dar și pe un MacBook știu că pot fi mai productiv cu un astfel de mouse. Versiunea a 3-a a lui MX Master a rezolvat toate micile probleme pe care le avea anteriorul. De la formă, la dispunerea și forma butoanelor, până la portul de încărcare cu USB-C. E tot ce trebuie. Iar Marian confirmă acest lucru.

Îl las pe el să vă spună mai jos, care sunt diferențele dintre MX Master 2S și MX Master 3 de la Logitech.

Apropo, găsești mouse-ul aici la prețul cel mai bun din piață: Mouse Logitech MX Master 3. Ai grijă, văd că unii chiar exagerează cu prețul pentru că este noutate. Nu da dublu decât merită pe el.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.