Categorie: Gadget

UNBOXING & REVIEW – Google Home – Boxa cu inteligență artificială!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aceasta este Google Home. Deja am personificat-o. Nu eu, ci Google. El i-a dat voce de femeie. Nici nu m-am uitat dacă o pot schimba. Probabil că pot.

Google Home este cea mai deșteaptă boxă de cameră de care știu. Da, mai există și alternative precum Echo sau Alexa. Google Home se conectează la contul tău de google, la reteaua wifi de acasă și ia de pe internet toate informațiile de care are nevoie.

Funcționează la fel ca Google Now sau Siri, și promite sa devină din ce în ce mai deșteaptă pe măsură ce trece timpul. Odată datorită update-urilor și pentru că învață programul tău, limbajul tău și desigur știe unde ești, și absolut tot ce citești, asculți sau vizionezi.

Dacă vrei deja să mă întrebi de la ce magazin să o cumperi, sau te-ai supărat că nu am lăsat link aici, iți spun cu părere de rău că doar din Statele Unite.

De acolo am luat-o și eu acum câteva săptămâni când am fost la CES 2017 și momentan nici nu știu dacă se va vinde la noi. De funcționat funcționează, trebuie doar să vorbești în engleză cu ea. Ca să iți și răspundă.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.