YOUTUBER-UL PERFECT!

Cât de deștept trebuie să fie un youtuber?

Păi trebuie să aduni câtă școală are, cu câtă experiență a adunat în domeniul despre care vorbește, adică școala vieții. Dacă vorbim despre muzică. conservatorul e cea mai bună școală și niște ani de practică prin trupe, pe diferite scene sau chiar pe străzi ajută. Abia apoi poți veni să inovezi ca să ieși în evidență. Și încă nu am menționat talentul care abia acum te poate propulsa la vârf. Și aici nu mă refer la aby talent.

YouTuberul perfect trebuie să fie modest ca un călugăr

Hmm. Asta nu e tocmai imposibil dar e sigur foarte greu. Un om care trăiește în văzul publicului renunță la mult din viața lui personală pentru că publicul ține minte puțin cel mai recent clip de succes și mult mai mult mișcările greșite. Oamenii indiferent cât de vedete sunt, mai și petrec sau au zile proaste ori pur și simplu nu au chef de alți oameni în anumite zile. Să fii amabil cu fiecare om care te vede prima dată este un act de disciplină care se educă în ani de antrenament.

YouTuberul perfect trebuie să nu greșească nici o cifră, nici o diagonală sau frecvență de procesor, și să cunoască toate tipurile de motoare, mașini, branduri, ah să știe și istorie pentru asta.

Pe scurt, să fie conectat la orice în timp real, la twitter, facebook, instagram, să cunoască forum-urile avansate ca pe propriile sale mâini și să fie într-o discuție continuă cu cei mai înțelepți oameni de pe planetă. În același timp să răspundă instant la orice comentariu sau mesaj primit pe orice platformă online posibilă. Ar fi frumos, ziua are 24 de ore și există un număr limitat de oameni cu care poți interacționa într-o singură zi fără ca să o iei pe câmpii. Chiar s-a demonstrat asta printr-un sondaj și probabil mai multe studii. Aproximativ 27 de conversații zilnice pe zi, în medie de 10 minute fiecare. 270 de minute în total, adică nu mai puțin de 4 ore și jumătate.

YouTuberul perfect trebuie să nu ia publicitate..

La început, când postam o dată pe săptămână câte un clip tras dintr-o bucată cu o cameră ieftină, era simplu să vin cu bani de acasă, adică de la alt job. 

Câtă vreme ești la început, poți face lucruri noi care să te ridice. Eu așa m-am ridicat. Te-ai mai uita însă la așa ceva 12 ani mai târziu? Iar pasiunea și banii de acasă nu te pot susține la nesfârșit. Camerele se mai strică ori pierd. Am pățit-o și eu. Apar alte oportunități de carieră, apare familia, ți se face foame...

YouTuber-ul perfect nu există! Ce să vezi… Dar nu este nici imposibil, poate improbabil și extrem de greu de ajuns la această titulatură, însă nu imposibil. Depinde acum și ce fel de așteptări ai.

Dă-mi voie să îți spun singurul meu mare secret. Perseverența. Nu am talente artistice dar fac chestia asta din secolul trecut și nu mă opresc. Mintea mea e zilnic numai aici și am un plan pe termen lung, iar destinația nu o măsor în zerouri. Visul meu la care construiesc de ani de zile este…  altceva. Voi vorbi în curând și despre el.

YOUTUBER-UL PERFECT!

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.