Xiaomi Mi 11 – Prim contact + Camera

Faceți cunoștință cu cel mai nou membru al familiei de smartphone-uri Xiaomi Mi, Mi 11. Și când spun familie mă refer la sutele de modele de telefoane din ultimii patru sau cinci ani, câte zece modele cel puțin la fiecare generație. Xiaomi Mi 11 este unul dintre cele mai accesibile telefoane cu Snapdragon 888, cel mai puternic procesor de pe piață la acest moment.

Ce promite așadar Mi 11? O performanță de neegalat, o încărcare extrem de rapidă pe wireless dar și pe cablu, și chiar un set de camere sensibil mai bune decât generația anterioară și decât concurența la acest preț. Am pus la îndoială aceste afirmații și l-am pus la încercare la toate capitolele, inclusiv acea cameră de SuperMacro. Rezultatul îl vedeți în clipul de mai jos, și cu bune și cu rele, iar dacă nu mai ai răbdare să vezi clipul îți voi spune prețul de pe acum.

3499 Lei pentru varianta de 128 GB cu 8 GB RAM și 3799 Lei pentru cel cu 356 GB RAM. Apropo, între 10 și 14 martie îl poți lua la precomandă împreună cu ceasul care tocmai a primit și el un review la mine pe canal, cel mai probabil în cursul zilei de mâine, adică imediat după acest articol.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.