Vrăjitorii de la Wizards

Cred că aţi observat banner-ul de mai sus al băieţilor de la Wizards. Îmi place să îi consider amicii mei şi cum eu nu mă împrietenesc chiar cu oricine (:)), vă recomand să daţi o tură pe site-ul lor. Cam tot ce înseamnă tech pentru maşini este acolo.  Iar oamenii chiar se pricep. A se vedea inclusiv racheta roşie.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

 1. Inutil site-ul, daca te intereseaza un produs anume e foarte dificil sa gasesti informatii rapid si eficient, nu ai acces la un set decent de fotografi pentru fiecare produs, comentarii, manuale utilizator, etc.
  Pe mine ma interesa folia, caut o folie care sa fie omologata in primul rind si apoi sa fie de calitate, nu am gasit numic, doar un brand de care nu stiu nimic.

  Precizez, nu e treaba clientului sa cunoasca ultimele noutati sau topul pe o linie de produse, ci UNIC DISTRIBUITORUL/importatorul/you name it, cu care se laudaa toti, ei au obligatia sa promoveze produsul cit mai bine prin orice mijloc.
  Daca cei de la Wiz au ales sa si promoveze afacerea si mai important brandurile pe care le reprezinta pai sa o faca cit mai eficient.
  Site specific romanesc din pacate, totusi calitatea serviciilor cred ca este satisfacatoare doar pentru ca i am gasit pe cei de la Wiz pe blogului tau. Nu cred ca aici incap ciurucurile.
  Stima si apreciere pentru blogul tau, cit si celor de la Wiz carora le urez succes in continuare fiind convins ca succesul le este deja asigurat prin calitatea serviciilor oferite, dar tot stiu de la tine.

 2. Salut Dorin,

  Inainte de toate, multumim pentru critica, e cea mai buna cale de a ne imbunatati sire-ul. Cat despre folia pe care o cauti, ce ai gasit pe site-ul nostru, SOL LUMMAR este atat autorizata RAR, cat si cea mai buna si populara de pe piata, fiind produsa de CP FILMS, cel mai mare producator mondial de astfel de produse. Daca esti interesat mai departe, cauta-ma la sediul nostru si pentru ca esti un cititior BUHNICI.RO vei beneficia si de o reducere de 15%.

  Cu stima!

 3. Am vrut sa postez primul, dar nu mi-a acceptat mail-ul (era scris cu [at] si [dot] si mi-a fost lene sa rescriu).

  Site-ul lor e absolut degeaba. Nu sunt preturi, nu sunt informatii clare, doar niste produse aruncate. Pacat de banii pe care ii dau pentru reclama, nu se aleg cu nimic bun de pe urma ei :(

 4. Multumiri lui Catalin Opritescu.
  Multumesc pentru oferta, partea proasta este ca eu sunt din Timisoara, dar cu prima ocazie promit sa va fac o vizita ca tot ce am auzit despre voi sunt numai lucruri bune. Va urez succes in continuare. Toate bune.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.