Editorial nou pe ProMotor.ro

Faceţi-vă bine calculele şi orientaţi-vă. Dacă aveţi bani de cheltuit pe maşini noi, mai bine o faceţi acum. Vedeţi în continuare de ce.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

 1. Salut George, Am si eu o intrebare care ti se pare mai rentabil un credit auto in RON sau in Euro avand in vedere dobanzile diferite .
  Iti citesc mereu articolele foarte interesante succes in continuare.

 2. Salutare!

  Doar doua idei vreau sa adaug:

  1. Pana acum, cei care vroiau masini noi si mergeau le dealeri asteptau si 6 luni pana sa le vina masinile dorite, pentru ca nu erau nicaieri la dealeri din Romania. Acestia din urma isi permiteau chiar sa dea „flit” unor clienti mai pretentiosi, de care nu le convenea.

  2. Acum sunt stocuri, dar nu sunt bani pentru cumparaturi. Dealerii trag cu dintii de fiecare client, oricat de „pretentios” ar fi si oricat de multe intrebari ar pune.

 3. Articolul asta imi suna ca si cele pentru imobiliare „CUMPARATI ACUM, PRETURILE VOR CRESTE!!!111”.

  Nu, Europa e in criza profunda, preturile nu vor creste, iar ofertele vor fi din ce in ce mai multe. Stati linistiti si nu luati ce e „ramas p-acolo”, vremea ofertelor nu a trecut.

 4. Si cu ce anume sa le cumparam George? Crezi ca aceasta criza e doar pe hartie? Crezi ca oamenii au bani dar nu vor sa cumpere masini si atunci mai asteapta sa se ieftineasca? Crezi ca bancile dau imprumuturi? Te duci la banca si iti zic direct ca nu are sens sa inaintezi dosarul.
  Oare de ce dau nemtii buzna la sandero? Ca e calitativa? Sau ca nu mai au bani si nici bancile nu-i mai crediteaza.
  Eu voi tine masina actuala pana cand o sa pot lua un credit de la banca (sau o sa castig la loto).
  Bafta!

 5. Parerea mea e ca nu s-au ieftinit masinile deloc in comparatie cu anul trecut si asta din cauza cursului euro. Iar daca mai faci si un credit, dobanzile sunt mai mari decat anul trecut. Am facut calcule la mai multe modele si rezultate sunt aceleasi. Faceti si voi calculele la toate modele si vedeti pretul final in lei.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.