(P) Votează si ia 10.000 EUR de la concursul Romtelecom – Wall of Business

În postarea de mai devreme îți spuneam pașii spre succes atunci când ai o idee. Crezi sau nu, sunt destui care fac acești pași. Sunt la început de drum sau au deja capul în lumea business-ului dar fiecare visează la ziua când aplicația sa va da lovitura. Îmi place că majoritatea aplicațiilor de business din competiție pun accent pe smartphone la muncă și propun soluții de transmitere a documentelor, de stocare de fișiere și rapoarte în cloud și colaborare eficientă la locul de muncă astfel încât șefilor să le fie mai ușor să monitorizeze dar să și răspundă cererilor iar subalternilor, mai greu să o lălăie. Eu cred că un șef deștept rezolvă el problemele, dar unul genial le evită.

Ia spre exemplu Smart Bill Cloud. Facturile se pot trimite de oriunde și se văd pe orice dispozitiv. O treabă deșteaptă când ai o companie mică și trebuie să ții birocrația sub control cu un buget redus. Cu RVX Manager poți monitoriza comenzile clienților și stocurile chiar și de pe vârful muntelui sau cu Human Resource Planning îți antrenezi și motivezi un subaltern care va face în curând munca ta pentru ca tu să te poți concentra pe următorul pas.

Așa că susține o aplicație pe pagina concursului și dă-le o șansă să ia un buget numai bun pentru o lansare de succes.
​Iată-le https://www.wallofbusiness.com/ro/romania/aplicatii

Partea și mai bună este că atunci când votezi intri și tu în competiție pentru un premiu: promovare în valoare de 10.000 EUR pentru compania ta dacă aplicația al cărui suporter ești va fi desemnată câștigătoare. Trebuie să fii reprezentantul legal al companiei, pentru că suma reprezintă buget de promovare în cadrul unei campanii dezvoltate de Romtelecom. Eu unul cred că dacă votul tău va fi ales câștigător, meriți cel puțin o vacanță all-inclusive pentru premiul acesta consistent.

Wall of Business este un concurs adresat dezvoltatorilor de software de aplicații de business, care pot câștiga o campanie de marketing în valoare de 30.000 euro și un parteneriat cu Romtelecom, dar și parteneriate cu Deutsche Telekom în alte 5 țări sau finanțare de până la 80.000 de euro prin incubatorul hub:raum Cracovia.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. tare fraza asta „Eu cred că un șef deștept rezolvă el problemele, dar unul genial le evită”.
    inca odata Romtelecom demonstreaza ca sustine business-ul romanesc.

  2. Vpn este un mod de a te conecta la o rețea de la munca pentru a avea interne eu am un Nokia lumia 520 blocat pe orange daca activez VPN cred ca acesta mă considera angajat orange și îmi da acces la internet neavând abonament sau mb cum este posibil așa ceva ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.