Categorie: Auto

VIDEO și FOTO – BMW 435i Xdrive – drive-test, review, zero bullshit!

BMW 435i Xdrive (www.buhnici.ro)_  (7)

Tu ce îți dorești de la mașina ta? Să fie rapidă, frumoasă, confortabilă și cât de cât economică? Să întoarcă priviri cu ajutorul sunetului? Puține mașini știu să facă asta și toate duc către un singur producător. BMW 435i este visul oricărui bărbat. E mai ieftin decât un M4 și te poți distra la fel de mult, atât timp cât n-o duci pe circuit. Diferențele se văd acolo.

Am testat varianta xDrive și trebuie să împingi serios mașina din pedală ca să-ți dai seama că nu este cu propulsie. Degeaba apeși pedala la fund înspre ieșirea din curbă că nu prea vrea să fugă. Trebuie s-o dai un pic în leagăn.

Mașina e neutră așa că și cei mai puțini experimentați se pot distra în limitele vitezei legale. Ne cerem scuze pentru eroarea din fișa tehnică. Este evident un motor I6 și nu V6.

Interiorul arată la fel ca la Seria 1 sau X5, însă stâlpul și plafonul îmbrăcate în negru îți spun că ești într-o mașină cu valențe sportive. E claustrofob pentru pasageri dar șoferul va absorbi doar parbrizul. În spate ai loc suficient pentru două persoane de 1.85m. Iar când în viața ta vor apărea și câțiva copilași consumatori de scutece te poți uita la un Seria 3 Touring 335d.

Galerie foto foarte sexy:

Îi mulțumim pentru colaborarea la acest test lui Constantin Ciobanu, fondatorul Republicii Șoferilor și de acum un amic al nostru. Zic să îl primim cu prietenie și să sperăm că își face timp și pentru alte viitoare teste la fel de bune.