Vino la paradă!

Crezi probabil, ca daca traiesti in Romania, ai vazut deja cele mai tari masini. Lamborghini, Ferrari, Aston Martin se inghesuie la gramada cu Loganuri la semafor. Ce te mai poate uimi? Pai, ce spui de Maserati MC12 sau Ferrari F430 in varianta GT1? Masini de 1,5 milioane euro bucata de peste 600 de cai putere. Cel putin 25 de bolizi care vor participa la cursele din cadrul Bucharest City Challenge vor defila joi, 21 august de la ora 19.30. Am si un pont care spune ca vine la parada inclusiv o masina de Formula. Eu ma duc, ca o sa transmit in direct. Hai la Piata Unirii, de acolo se va vedea perfect.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

8 Comments

  1. se plimba george intr-un z4 pe langa bolizii de acolo :) iar cameramanul era intr un m3 daca nu ma insel :) am vrut sa strig pe acolo buhnici.ro … dar am zis ca e de porc …
    referitor la parada …. prea scurta… a inceput cu safety car-ul, a urmat un monopost de f3, care dupa parerea mea a fost locul doi, dupa ferrariul de fia gt.
    sunt curios cand difuzeaza pro-ul reportajul.

  2. aa :) am vrut sa te salut dar nu mi s a parut ok … maine poate ma plimbi si pe mine prin locurile care nu imi sunt accesibile … ce sa zic … in m3 era cameramanul ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.