VIDEO – Suzuki Kizashi 2010


Doamnelor și domnilor. În aplauzele dumneavoastră, intră în România cea mai frumoasă mașină japoneză a momentului. Suzuki Kizashi. Cu un motor de 2400cmc și o imagine de shogun, Kizashi scutură bine preconcepțiile învechite despre marcă. Acordați-i câteva minute și vă garantez că acest nou Suzuki vă va atinge la coarda sensibilă. Mă refer la coarda elastică ce ține banii în buzunar. Nu vă grăbiți însă foarte tare la showroom, pentru că sunt doar două bucăți momentan în țară și comenzile vor veni relativ încet. Ce îi lipsește mașinii, vă spun în testul video.

Nu uita să dai like și să împrăștii vorba pe twitter.

Ultimele articole

Articole recomandate

15 Comments

  1. La cum se aude schimbând, îmi aduce aminte de lentoarea Citroenului în a schimba treptele de viteză. Părere personală: cutiile CVT nu au ce căuta pe asemenea mașini, de la care clienții ar trebui să aibă ceva mai multe pretenții. ;)

  2. masina arata bestial ,cunosc pe cineva care si-a luat in sua asa ceva si are o obsesie pt masina mai ales pt spatele ei.acolo e considerata cea mai bina alegere a momentului in segmentu ei.l asteptam motoare diesel!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.