VIDEO Sony Xperia Z Ultra – cel mai phablet!

Sony Xperia Z Ultra www.buhnici.ro
Care este cel mai spectaculos phablet de pe piață? Dacă Samsung Galaxy Note 3 este cel mai performant, Sony Xperia Z Ultra este sigur cel mai cool, diferit, rezistent. L-am testat vreo trei săptămâni și m-am trezit rapid într-o situație neașteptată. Pe nesimțite, am început să mă împac cu ideea unui telefon uriaș pe care să îl folosesc zilnic. Apoi m-am trezit că pa acasă scoteam telefonul în loc de tabletă sau laptop pentru email-uri sau un joc. Însă atu-ul ei capital este altul. Ți-l spun în testul meu video.

Prețuri actualizate pentru Sony Xperia Z Ultra inclusiv în varianta pe alb și 4G, aici.

Accesoriile mele recomandate sunt: Sony SmartWatch 2 aflat deja în vânzare la noi la prețuri foarte bune. Și Sony SBH-52, casca bluetooth din test.

Ultimele articole

Articole recomandate

226 Comments

  1. Bună! Știți cumva de unde pot cumpăra husa cu baterie incorporata pentru Sony xperia z ultra, ceva mai bun? Am luat de pe oau.ro dar s-a stricat după nici o luna.
    Mersi

  2. Salut George ! in primul rand tot respectul meu pentru efortul depus m-am uitat la destule review-uri si dintre toti tu esti cel care prezinta device-urile si intreaga tehnologie intr-un mod obiectiv. Datorita tie mi-am luat si eu smartwatch 2 prea l-ai laudat. sa stii ca am facut un mic comparativ cu ce smartwatch-uri mai are samsung si in ciuda faptului ca are ceva vreme de la lansare, sw 2 e peste multe smartwatch-uri. in schimb iti cer parerea cu „liniile” celor de la xperia (zona superioara) din ce am inteles de la tine nu merita „update-ul” de la z1 spre z2 sau spre z3 …. Sincer le-am pus in paralel si cam 90 % aceeasi experienta de utilizare …aceeasi calitate ,intr-un cuvant PREMIUM ! Eu sunt de parere ca vechiul Honami inca se tine bine si face fata la multe dintre device-urile noi lansate. Si totusi parca Triluminosul dupa Sony parca bate lejer culorile de desene animate dupa Samsung . Astept un comentariu la analiza mea, mult noroc si tie la cumparat „Tehnologie” !!!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.