VIDEO Sony Xperia E1 – cât de bun este cel mai ieftin smartphone Sony – unboxing, review și test foto

Sony Xperia E1 (2014)

Merită atenție o cutie mică, un telefon mic, o cameră mică și un Android timid? Când nu ai bani de telefon și tot ce îți permiți este un abonament ieftin cu telefon la pachet, atunci dai și peste oferta la Sony Xperia E1. Desigur, nimic nu e gratis iar lucrurile ieftine sunt de obicei scumpe după ce ajungi să le și folosești. Așa că m-am așezat cu răbdare și am vrut să aflu câtă atenție merită Xperia E1. Concluzia rapidă: E foarte puțin SONY în E1 dar are suficient cât să te țină conectat cu lumea civilizată. Carcasa simplistă e dintr-un plastic rezistent la șocurile celui mic, care îl va tăvăli cu siguranță. Ecranul e mic dar suficient ca să vezi cine te sună, să citești rapid mesaje, email-uri ori status-uri pe facebook iar camera o să fie suficientă pentru poze din fugă. Butonul walkman este o treabă utilă ca să dai drumul la muzică dintr-un foc dar camera putea fi ceva mai bună. Ai mai jos review-ul video și o galerie cu fotografii de test.

Ultimele articole

Articole recomandate

38 Comments

 1. sony xperia e1 este un jeg de telefon.
  Il am, am facut upgrade, downgrade, am sters tot, aproape orice si merge in reluare. Are intarziere mare la comenzi (chiar si 10 secunde!!)
  Fac comparatie cu fostul iPhone 4 care si’a dat duhul dupa aproape 4 ani.
  Singurul atu, este bateria care tine mult.
  In schimb, sa nu va ganditi sa stati pe fb sau wa (doar daca aveti nervi de otel sau nu aveti alta solutie)
  E bun ca tel de vorbit, se aude tare si tine bateria. Dar in rest e praf. Si sa cauti un nr in agenda iti ia o vesnicie pana deschide aplicatia.
  Camera sony 2015 nu se compara cu iphone 4 2010.
  Mai bine iti iei un iphone sh decat saracia asta de „smartphone”
  NU RECOMAND

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.