VIDEO SONY SBH-80 – muzică, apeluri, wireless!

SONY SBH-80 este o super-cască pe bluetooth pe care e greu să o găsești la noi. Am prins la teste un exemplar de demo și după ce l-am scos la alergare prin parc, la plimbare sau pe acasă cred că merită atenție. Se conectează la două device-uri prin bluetooth și, dacă ai NFC, împerecherea durează câteva secunde. Smartphone, tabletă, laptop și orice are bluetooth. Căștile cu drivere din aluminiu se aud excelent iar firul subțire și ușor le face să stea confortabil în ureche. Partea cea mai importantă este pe ceafă, așa că nu îi simți greutatea. Te lămuresc în testul video.

Ultimele articole

Articole recomandate

30 Comments

  1. Am avut castile de
    la samsung level u care se deconectau mereu de la tel.samsung s7 edge in timpul comvorbirii.credeti ca voi avea aceeasi problema cu SBH-80? MULȚUMESC
    .

  2. Buna ziua.am gasit căștile pe un sait de la noi cu 339 Ron. Crezi ca pot fi un kitsch?nu știu ce sa fac .mulțumesc pentru răspuns. O zi frumoasa.

  3. Salut, George. A trecut mult timp de la acest review si de atunci a mai aparatu recent Jabra Halo Smart. Ai de gand sa le testezi si pe acestea? Sau mai direct spus, sunt interesat sa achizitionez unul din aceste dispozitive si nu ma pot decideș imi poti spune parerea ta?
    Multumesc anticipat.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.