VIDEO și FOTO – Pasajul Basarab. Spectaculos!

Vei avea rău de înălțime, chiar dacă ai crezut că ești imun. De la 84 de metri, Bucureștiul arată spectaculos. Este uriaș și gri. Pasajul Basarab rămâne însă una dintre puținele moșteniri de infrastructură pe care merită să le lăsăm cu mândrie. Lungime 1900 de metri, lățime maximă 44 de metri. Singurul din Europa cu stație de metrou suspendată.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

16 Comments

 1. Arata spectaculos. Sunt curios cat o sa se usureze traficul prin zona.

  P.S.: E putin complicat sa vezi pozele de pe blogul tau. Fiecare se deschide intr-o pagina noua, unde trebuie sa mai dai odata click pe ea (cel putin asa e in Chrome). Nu poti instala un plugin care sa-ti permita sa dai next la poze?

 2. George, 3 chestii:
  1. Bine ca ieri am vazut HD plimbarea pe pod si exact filmarea de astazi nu. Pacat pentru ca acum era exact situatia ideala cand HD-ul ar fi facut diferenta
  2. Zi-ne cum ai ajuns acolo sus? Este o scara sau cum, pt ca l-am vazut pe alpinistul acela utilitar care facea ceva cu o coarda si mi s-a strans un pic inima.
  3. Andrei are mare dreptate si crede-ma m-am rugat de „bratislavul” care scrie acum in engleza pe blogul lui, sa-ti puna un plugin simplu de lightbox ca sa putem „depana” in liniste si confort pozele de pe blogul tau.

  In rest, f tare ;)

  • @CRyS – multumesc. Sper sa ajung anul asta prin Iasi.
   @matei – 1. Asa e, dar aveam numai telefonul la mine. 2.E o scara ce necesita toti muschii. Am urcat si coborat de doua ori si am facut febra musculara, desi cred eu ca sunt destul de antrenat. 3.Bratislava e deja departe.

 3. alpinistul cu casca e cel mai tare.casca te ajuta daca pici de la inaltimea aia.

  seinfeld: de in loc sa renuntam la ocupatiile care ne pot sparge capul,noi incercam sa facem casti tot mai sigure…. :P

 4. @marian

  AHA! Deci inca mai sti romaneste! Eu cred ca nu ti-ai dat silinta sa-ti inveti fratele sa faca trebuirile asa cum trebuie. Marian, nu uita ca George este un om activ si are lucruri mai bune de facut decat sa bifeze bife! Deci vina este a ta, nu a lui! =))

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.