VIDEO Samsung Galaxy Gear + Galaxy Note3 = unboxing + review

Cel mai discutat ceas al momentului plus cel mai complet Android din 2013 fac echipă în acest review. Vorbim despre un pachet prin care Samsung experimentează pe un teritoriu complicat. Dacă la telefoane smart are deja mare succes, un ceas smart e altă mâncare de… orez. Dar Samsung Galaxy Gear reușește un lucru rar. Ar putea fi primul ceas deștept care să se vândă cu milioanele, împins în piață cu mult marketing și împachetat sub formă de companion pentru un device premium. Galaxy Note 3 este un super-smartphone și atunci de ce ai putea avea nevoie de încă ceva ca să îl folosești? Pentru că este pur și simplu… mare. Nu pentru mine, care m-am obișnuit de minune cu el în ultimele săptămâni dar nu toți oamenii au crenvurști în loc de degete.

Samsung Galaxy Gear plus Note3 (www.buhnici.ro)

Ce mi-a plăcut? Că pur și simplu merge. Ecranul, deși limitat de mărimea unui ceas, e altfel superb, luminos chiar și în plină zi, iar experiența de folosire e fluidă, fără întârzieri și intuitivă. E un ceas frumos ca design și atrage priviri. Doar de asta ți-l iei în primul rând, nu? Sau chiar vrei să îl folosești cu tot cu camera de pe brățară? Ar putea fi ușor una dintre inovațiile din orice top al anului 2013 dar nu e nici pe departe perfect. Mă supără că Samsung nu mă lasă să îl folosesc decât cu Note3 ori S4. Și ar mai fi câte ceva. Îți spun totul în clipul video.

Cele două device-uri au ajuns la mine prin programul Orange Smartphone Testers. Dă clic să vezi și alte opinii despre cele două gadget-uri dar nu uita să lași un comentariu. Te întreb dacă te impresionează Gear, dincolo de prețul de 300EUR.

Ultimele articole

Articole recomandate

132 Comments

  1. Salut George ! Am si eu o întrebare se poate folosi acest smartwatch de unul singur sau cu alte telefoane Samsung in afara de note 3 sau s4???

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.