VIDEO UTOK 400D, 470Q și 500Q – 3 pentru România

vlcsnap-2014-04-14-11h06m43s138

5 ani garanție și prețuri românești la niște telefoane autohtone, un pachet corect și decent. Orice zecimală în plus la specificații înseamnă niște dolari în sus la import. Le-am făcut unboxing dar nu m-am pus în pielea unui utilizator.  Mi-au făcut însă o impresie bună. Arată bine, au un design curat și nici Android-ul nu e ultra-modificat.

UTOK 500Q:

UTOK 470Q

UTOK 400D

Tu folosești UTOK? Spune-mi povestea ta.

Ultimele articole

Articole recomandate

76 Comments

 1. Poate 500q e m fragil, mie mia scapat un prieten 470q-ul pe asfalt de la aprox un metru si a scapat relativ intact (mici zgarieturi pe marginea exterioara a ecranului) in timp ce eu deja vizualizam ecranul crapat si ma pregateam sa-l strang de gat pe respectivul… Ca performante ce sa zic si-a gasit limitele cu real racing 3, pe care il ruleaza acceptabil dar te plictisesti pana se incarca jocul

 2. Go clever in mai putin de 3 luni nu mai intra pe wi-fi si l-am dat la reparat mi-au spus dupa 2 saptamani ca nu poate fi reparat si sa-mi aleg alt telefon. Mai crezi ca e bun go clever?

 3. Nu cumparati Utok! TZEAPA romaneasca!
  Garantia e doar pe hartie, in realitate aveti garantie 0 zile. Invoca tot felul de motive sa nu repare produsul aflat in garantie! Eu am patito si nu doar eu si alti prieteni!

 4. Salut!
  Sunt un mare fan al postarilor tale,si doresc si eu sa faci un review pentru utok451D,deoarece am cautat foarte mult dar am gasit doar unul si nu arata mai nimic despre telefon,si cum nu este cred ca multi fani ar fi curiosi.
  Multumesc anticipat.

 5. In primul rand cu alegerea dintre cele doua o faci tu in functie de bani si ce include acel telefon in el,si cu privinta la blog nu are cum sa raspunda tuturor intrebarilor,mai ales daca unele nu au ce cauta pe acest blog.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.