Categorie: Auto

VIDEO BMW X5 – Imperiul zburător! Review complet și galerie foto.

BMW X5 (www.buhnici.ro)

Later edit: Am schimbat poza de prezentare pentru că era greșită. Motorul este L6 și nu V6 deși mama nu știe ce e asta. :))

SUV-urile folosite în oraș sunt cea mai mare sfidare la adresa bunului simț, a mediului și a salariului mediu din România. Sau de oriunde. Sfidător atunci să fie! Și mai putem pune ușor pe listă spectaculos la fiecare capitol dar în nici un caz campion. Dacă o iei strict după cifre seci și specificații, X5 este batabil.

Spațiu: Audi Q7 sau Infiniti QX 56, Nissan Armada sunt dinozauri care ocupa și mai multă suprafață imobiliară.
Performanță în offroad – chiar și o utilitară 4×4 de 10 ani îl bate ușor pe teren accidentat datorită greutății mai mici, a transmisiei blocabile sau a anvelopelor speciale de offroad.
Confort: mai există și Range Rover sau chiar și Mercedes ML care emit pretenții serioase la acest capitol. Suspensia de X5 nu este cea mai confortabilă și nici nu caută această perfecțiune.
Imagine: Aici totul este subiectiv iar bătălia de imagine nu este niciodată decisă. Mie îmi place spre exemplu pentru forța brută de imagine Chevrolet Suburban.
Consum de carburant: Poate Duster-ul condus bătrânește poate consuma și mai puțin. Dar să ne oprim aici…

Și acum să îi dăm lustru. Nu există nici o altă mașinărie făcută de om care să strângă note fără să fie maxime și apoi să bată de pe locul întâi ca la olimpiada de gimnastică. Și mai este ceva greu de cuantificat. Satisfacție, plăcere, emoție și orgoliu pe care ți le umflă ca un Hulk verde uriaș, imposibil de ignorat. Un compromis fabulos. Simplu spus: Cel mai bun SUV condus de noi vreodată. Te convingem cu un test video și o galerie foto mare.

Fișa tehnică și dotări.

BMW X5 xDrive30d

F15_(Technik_EC__E)

Galerie Foto ca să ai cu ce umple desktop-ul :)