VIDEO (partea 1) BMW M5 F10 2012 review cu Vali Porcișteanu – apogeul automobilului!

Tu ce ai cere de la următoarea mașină dacă nu ai avea limită de buget? Putere, senzații, performanță, control, confort, spațiu, imagine? Cum ar fi să le ai pe toate? Absolut toate. La superlativ încap toate numai în M5. Cel mai frumos test de anul acesta e evident cel cu BMW M5. Da, poate sunt subiectiv când spun că este apogeul automobilului pe benzină… dar așa este.

Din respect pentru mașină am ales să nu o testez singur. Deși am condus deja peste 200 de mașini, de M-uri încă mă sperii cu sistemele de siguranță decuplate. Eu sigur mai am de învățat dar știu pe cineva care nu se sperie atât de ușor.

Notă importantă: Toate secvențele de drift și power-slide au fost filmate pe porțiuni de drum închise circulației la momentul filmării, înaintea unei etape de raliu. Insistăm și eu și Vali să NU încercați așa ceva pe drumuri publice deschise traficului. Așa arată un M5 după un accident la 300kmh.

O galerie de poze foarte reușite au făcut cei de la ProMotor.

Partea a doua este aici.

Ultimele articole

Articole recomandate

45 Comments

  1. Salut, super materialul. Sa testezi daca poti si 550xd :D.

    Ce nu inteleg eu este cum de nu ai pe mana Promotorul? La ce materiale faci daca ai avea un buget mai mare si mai multe echipamente sunt convins ca ai putea realiza cea mai buna emisiune auto de la noi.

    Spor la filmari!

  2. salut george-BRAVO-de2ori -vroiam sa iti spun ca e imposibil ca DSG de pe aceasta masina sa fie dat peste cap sau cum ai spus tu sa ajunga vreo picatura de ulei pe acolo !imi place ceea ce faci si te felicit sincer, incearca daca ai posibilitatea un BMW 330 TOURING modelu nou si poate cu ceea ce faci tu convingi cat mai multi romani sa mai renunte la acele SUV-URI care printre altele sant si putin elegante-te salut si toate cele bune!!!!!!!!!

  3. Super tari filmarile tale , le am descoperit de curand , impresionante , deci putem avea si noi o emisiune adevarata despre masini . Mult succes si astept sa vad cat mai multe drifturi in filmari cu masini tari :d

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.